Vi har klær for enhver smak!

Enten du er ute etter et en sporty look, vil freshe opp basisgarderoben, eller om du er på jakt etter drømmekjolen har vi et godt utvalg for deg. Vi hjelper deg å finne plaggene og fargene som passer til deg og din figur. Vi liker å tenke litt utenfor boksen, men det viktigste er å finne noe du føler deg vel i! Her kan du se merkene vi fører:

claire woman logo

Claire Woman har designet og produsert feminine og klassiske klær for kvinner siden 1975 – uten å gå på akkord med kvalitet eller ansvar overfor miljøet og menneskene som produserer det.

Claire Woman er alltid på farten og leter kontinuerlig etter nye ting å legge til i kolleksjonene. Hos Claire Woman tror vi ikke på masseproduserte billigklær – kolleksjonene våre skal kunne brukes år etter år og matches på kryss og tvers med nyere og eldre modeller.

 

Garderoben skal ikke dikteres av trender – men av kvalitet og favoritter som holder sesong etter sesong.

holebrook sweden logo

HOLEBROOK SWEDEN er et svensk merke med strikking som fokus. Strikkede gensere i ull, bomull og alpakka. Originalkolleksjonen inkluderer vindtette gensere i ull og bomull. Merkets eget vindtette fôr med elastan stopper vinden, men ikke bevegelsen. Lukk regnet ute i en ulljakke med vannavstøtende detaljer.

Holebrook Originals er der for å åpne sinn for å bli ønsket velkommen av naturen, uansett vær. De produserer og syr alt i Europa. Garn og stoffer er av høyeste kvalitet og nøye utvalgt for å samsvare med  tanker om holdbarhet, kvalitet og funksjon.

miss june logo

"Where it's sea, there's Miss June"

Merket har spesialisert seg på "strandklær" i 20 år, og er til stede i en rekke multimerkebutikker over hele verden. Med et resolutt bohemsk DNA påtvinger den sin egenart og utgjør en reell forskjell for et krevende klientell.

Miss June-kunden er en fri og dristig kvinne. Hun har en bohemsk sjel og liker å bli lagt merke til for sin naturlighet, men også for sin eleganse.

hot lava logo

Hver sesong lager Hot Lavas team en damekolleksjon av luftige, myke stoffer, naturlige materialer og fantastiske farger.

Denne kombinasjonen av elementer er det som gjør Hot Lava unikt.

Hot Lava gir det kvinner fra hele verden ser etter i dag: autentisitet og eleganse. Med deres eklektiske design reflekterer Hot Lava en luksuriøs-bohemsk levekunst.

please logo

Sjekk ut de utrolig behagelige jeansene fra Please jeans!

Italiensk kvalitet, alltid med det lille ekstra og med høy fokus på passform og komfort.

manuela conti logo

Inspirert, designet og skapt for en sofistikert og elegant kvinne. 

Materialer fra de edleste garn: mohair- og alpakkaull, dobbel ull, brokader, jacquard, revne boucléer gir liv til Manuela Conti-plaggene. Det legges stor vekt på kombinasjonen av tilbehør: juvelknapper, skinninnsatser, naturlig pels som skaper sofistikerte og moderne detaljer.

copenhagen shoen logo

Hos Copenhagenshoes er deilige, veldesignede og komfortable sko vår lidenskap, og den kjærligheten flyter gjennom alt vi gjør, og vi ønsker å dele den lidenskapen og kjærligheten med deg.

Du vil alltid finne et bredt og spennende utvalg av deilige kvalitetskolleksjoner av støvler, sko, sneakers, høye hæler, stiletter, og sandaler i de siste trendene.

Besøk oss i butikken

Stasjonsveien 4
Oslo, 0776

Kontakt oss gjerne

Telefon: 92218850

Følg oss gjerne i sosiale medier